De Brokis Balloon vloerlamp is een absolute topper die een sterke bekendheid geniet onder interieur liefhebbers. Dat hoeft zeker niet te verbazen, want deze lamp is er eentje die zich kenmerkt door een geweldig design. Het betreft hier een simpele, maar tegelijkertijd toch ook tijdloze lamp. Het ontwerp is er één die werd gebaseerd op deze van een transparante ballon met een zwevende reflector aan de binnenkant. Voor deze lamp geldt bovendien dat ze is gemaakt van handgeblazen glas met een hoge kwaliteit. Ben jij ook wel geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe, bijzondere lamp voor in je interieur? Dan zal je zeker eens kennis willen maken met deze topper!

Verkrijgbaar in verschillende (kleuren)combinaties

Het is ook altijd interessant om te weten dat deze Brokis Balloon vloerlamp verkrijgbaar is in verschillende combinaties. Voor het glas geldt bijvoorbeeld dat ze kan beschikken over een doorzichtige kleur, maar ook over een grijze evenals een bruine kleur. Zelfs de kabel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierbij kan er een keuze worden gemaakt uit de kleuren: 

  • Zwart; 
  • Wit; 
  • Geel;
  • Rood; 
  • Grijs; 

Hou er naast bovenstaande natuurlijk ook rekening mee dat je voor het aanschaffen van deze lamp een keuze kan maken uit verschillende afmetingen. Hierbij kan je bijvoorbeeld kiezen voor de kleinste uitvoering van 258 x 400mm, maar daarnaast zijn er ook grotere exemplaren verkrijgbaar. Ook een lamp met als afmetingen 428 x 600m en 607 x 850mm behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Ongeacht over welke eisen jij dus met andere woorden beschikt in verband met je Brokis Balloon vloerlamp, het behoort nagenoeg allemaal tot de mogelijkheden.

Brokis Balloon vloerlamp; een prachtige, tijdloze lamp voor in werkelijk elk interieur 

De uitstraling van deze Brokis Balloon vloerlamp is zo ongelofelijk veelzijdig en tijdloos dat ze eigenlijk perfect kan worden geïntegreerd in elke stijl van interieur. Ze komt bijvoorbeeld prachtig tot haar recht in een industrieel interieur, maar daarnaast vormt ze ook een echte eye-catcher in een interieur met een moderne uitstraling. Heb jij ervoor gekozen om jouw woning in een klassiek interieur te stoppen? Ook in dat geval zal je tot de conclusie komen dat het zeker de moeite waard kan zijn om ervoor te kiezen om een tijdloze lamp als deze aan te schaffen.

Laat je verbazen door deze prachtige, tijdloze vloerlamp!

De Brokis Balloon vloerlamp kenmerkt zich door een natuurlijke schoonheid. Bovendien is het zo dat ze niet alleen erg mooi is om naar te kijken, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze ongelofelijk kwalitatief is. De kwaliteit die kenmerkend is voor het handgeblazen glas wordt immers in de praktijk onderstreept door de schone schijn waar de transparante ballonnen zich door kenmerken. Voor de collectie geldt dat ze niet alleen bestaat uit een klein tafellamp model, maar tevens uit twee vrijstaande modellen. Voor de grootte van de grootste Brokis Balloon vloerlamp geldt dat ze eigenlijk het toonbeeld is van uitzonderlijk glasgeblazen vakmanschap. Er kan namelijk met recht en rede worden gesteld dat de techniek hierbij echt tot op de grens wordt geduwd. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat deze prachtige vloerlamp beslist het overwegen waard is!