spanplafondAfgelopen paar maanden werd ik erg geïrriteerd van mijn plafond. Ten eerste had het de verkeerde kleur en ten tweede was het veelte hoog. Ik was daarom opzoek naar een oplossing. Op internet stonden veel bedrijven die daarvoor een oplossing hebben. Zo heb je de mogelijkheid om een spanplafond aan te brengen. Wat betreft de kosten is dat erg voordelig en al helemaal bij, hmdspanplafonds.nl. Ze zorgen er dan voor dat je plafond omlaag word gebracht met een doek. Dat doek spannen ze van muur tot muur. Het ziet er ook super echt uit.

Offerte aangevraagd. plafond

Op de website had je de mogelijkheid om contact op te nemen. Ik heb dat toen direct gedaan. Telefonisch werd mij verteld dat ik een offerte zou krijgen met de bijbehorende kosten. Toen ik de offerte binnen kreeg viel het enorm mee. Ze waren namelijk super voordelig. Als je de prijzen zag van soortgelijke bedrijven zat er een groot verschil tussen. Ik heb toen besloten om het te doen.

Met twee dagen kwamen ze langs om alles op te meten en vervolgens zijn ze gelijk aan de slag gegaan. In totaal zijn ze 2 dagen bezig geweest met het plaatsen van het spanplafond. De service is dus erg goed. Het is daarom ook echt een aanrader om bij dit bedrijf een plafond aan te schaffen. Ze hebben namelijk 3 belangrijke punten: goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit! Het plafond is super stevig is ziet eruit als een echt plafond!