Wist je dat je gemakkelijk tafels op maat bestellen kan via het internet? Op de website van kindermeubilair.nl is het mogelijk om een stevige tafel op maat te laten maken voor je zoon of dochter. Mijn zoon heeft namelijk een lichamelijke beperking en merk thuis goed dat hij het niet prettig vindt om aan een gewone tafel te zitten. Door voor hem een verstelbare tafel te bestellen weet ik in ieder geval zeker dat hij zijn concentratie beter kan behouden. Klinkt cliché maar het is echt zo! Wanneer je namelijk zelf aan een goede tafel zit krijg je minder last van je rug en kan je beter concentreren op wat er wordt gezegd.

Door voor hem op het internet te gaan zoeken hoopte ik het snel te vinden aangezien hij van de week begon te klagen over pijntjes. Dit vind ikzelf niet prettig om te horen en probeerde hem als enigszins te ontlasten met een kussen. Helaas hielp dit maar voor een korte duur….

logo

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van kindermeubilair.nl. Hier kan je gemakkelijk tafels op maat bestellen en deze vervolgens bij je thuis laten bezorgen. 

foto52-640x427

Snelle levering

Vanaf het moment dat ik ervoor heb gekozen om bij hun een tafel te bestellen wilde ik er wel voor zorgen dat het snel wordt bezorgd. Het heeft in totaal twee dagen geduurd voordat het netjes werd bezorgd! Mijn zoon is in ieder geval hier enorm tevreden over!