logoIk liep laatst door mijn huis te denken wat ik eens kon opknappen. Omdat ik dit van tijd tijd tijd graag doe, besloot ik om de buitenkant van mijn huis eens in handen te nemen. Omdat ik graag in de zomer tot laat buiten blijf zitten zocht ik naar opties. Het liefst naar iets wat ook toepasbaar zou zijn in de winter. Na enig speurwerk online kwam ik op het idee om een overkapping te nemen in mijn achtertuin. Ik zocht dus op de zoekterm `overkapping Den Bosch`, zo kwam ik terecht bij de firma Das Vlassak zonwering. De reden waarom ik uiteindelijk voor hun heb gekozen is omdat zij een grote showroom hebben waar je alles rustig kunt bezichtigen. Ik ben hier dan ook naar toe gegaan en met succes.

Terrasoverkapping_720

Hier gaan we nog vele uren van genieten

verandazonwering_720-300x225Toen ik eenmaal overkapping Den Bosch had gekocht in de showroom Best werd deze bij mij thuis gemonteerd. De service is dus perfect, vooral omdat ik zelf niet de knowhow en tijd heb om zoiets te monteren. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alles en ben blij dat ik mijn overkapping hier besteld heb. Ik ben er ook van overtuigd dat ik hier nog heel veel uren van ga genieten, zowel in de zomer- als wintermaanden! Das Vlassak verkoopt overigens nog veel meer dan overkappingen, zo hebben zij ook raamdecoraties, garagedeuren, schutter en rolluiken. Wanneer ik zoiets nodig heb, ga ik het hier zeker bestellen. Zij hebben aan mij in ieder geval een levenslange klant erbij.