Al een geruime tijd ben ik druk bezig met het renoveren van mijn woning. Nu dat het op het punt staat om te verven heb ik het een beetje gehad. Ikzelf ben namelijk geen expert met schilderen waardoor ik gezocht heb op Schilder Nootdorp. Dankzij hun hoef ik me in ieder geval geen zorgen te maken dat het kozijn wordt vergeten of de muren er niet netjes uitzien.logo_corner

Ik heb er dan ook meteen voor gekozen om bij ervoor in te huren omdat ik zo zeker weet dat ik me geen zorgen hoef te maken over het kwaliteit. Door met hun in contact te komen viel het mij meteen op dat hun een stuk voordeliger zijn als wat ik elders gezien had. Telefonisch gesprek met hun gehad om een afspraak te maken zodat hun een offerte kunnen opstellen.

Gemakkelijk geregeld

web_IMG-2285-400x400-300x300Diezelfde dag konden ze nog gemakkelijk langs komen om het een en ander te bespreken. Zo hebben hun het voor mekaar gekregen om een duidelijke offerte op te maken en tevens ook diverse ideeen naar ons toe zodat we er iets mee kunnen doen.

Ik kan dan ook zeggen dat Schilder Nootdorp het voor mekaar heeft gekregen om onze woning zo goed mogelijk te verven!