Neolith tegels zijn tegels die gemaakt zijn van hoogwaardig keramisch materiaal. Zo kan de afmeting en dikte van de tegels ervoor zorgen dat het voor veel toepassingen gebruikt kan worden. Deze tegels kan je dan ook gebruiken wanden, gevels, wasmeubels, vloeren, aanrechtbladen en nog veel meer. Bij Rene Thijs Natuursteen kunnen zij dan ook alles vertellen over deze tegels. Ook kan een van de medewerkers jou adviseren welke kleur of dikte het beste past voor jouw project. Wat vooral erg fijn is van deze tegels zijn dat het krasbestendig zijn, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Daarom is dit ook een goede tegel voor een aanrechtblad.

NeolithNeolith tegels wilde ik graag hebben voor mijn vloer en aanrecht

Omdat wij druk zijn met een grote verbouwing. Moest ik opzoek gaan naar vloer tegels van mijn man. Daarom besloot ik om naar Rene Thijs Natuursteen te gaan om daar mij eigen goed te laten informeren. Een vriendelijke medewerker hielp mij en liet mij verschillende tegels zien. Deze medewerker raden mij toen Neolith tegels aan omdat ik deze tegels ook voor mijn aanrecht kan gebruiken. Zo creëer ik een geheel in mijn huis. Daarom raad ik jullie ook dit bedrijf aan om prachtige natuurstenen te kopen.