kunstgrassen

In de loop van de jaren is kunstgras een echte trend geworden. Door de jaren hebben hebben vele tuineigenaren ervaren dat het onderhouden van groene grasmatten een tijdrovende klus is. Na een lange week hard werken is er vaak behoefte aan ontspanning in de vorm van een hobby of een gezellig middag met vrienden en familie. Het onderhouden van uw gazon is een karwei waar u een langere tijd mee bezig bent en dat niet bepaald ontspannend is. Tegenwoordig willen we de keuze hebben uit mooie kunstgrassen die zorgen voor een strak groen gazon waar we jarenlang van kunnen genieten. Bij Top Kunstgras heeft u de mogelijkheid om uit een ruim aanbod kunstgrassen te kiezen. U heeft bij Top Kunstgrassen de keuze uit diverse soorten kunstgrasmatten. Denkt u aan kunstgrasmatten voor uw balkon, voor een speelgazon voor uw kinderen, een gazon voor bij uw kantoor of voor een strak ingelegd gazon in uw voortuin. Voor welk gazon kiest u en waar moet u op letten?

kunstgrassen

Speelveld, balkon gazon of een strak aangelegde tuin?

Om de juiste keuze te maken voor uw kunstgrasmatten moet u eerst weten wat de functie van de kunstgrasmat wordt. Bent u op zoek naar een speelveldje waar uw kinderen veilig en leuk kunnen spelen? Dan raden wij u het aan om kunstgras te kiezen dat minder hoog is. Op een speelveldje wordt gevoetbald, gefietst en gerend. Mede daarom is het belangrijk dat het kunstgras dat u kiest slijtvast is en een goede ondergrond is voor sporten en andere activiteiten. Voor kunstgras op uw balkon wilt u graag een prachtig groene grasmat die uw balkon opfleurt én een goede waterafvoer heeft. Na een flinke regenbui is het prettig als het regenwater via de juiste weg verdwijnt en dat er geen plassen op uw balkon blijven staan. De meest voorkomende reden voor de aankoop van kunstgras bestemd voor balkons is de behoefte aan een kleine groene oase op een flat of appartement. 

Meer weten over de verschillende kunstgrassen van Top Kunstgras?

De moderne kunstgrasmatten van Top Kunstgras zijn slijtvast, duurzaam en vrij van zware metalen. Top Kunstgras verkoopt een zeer veelzijdig assortiment van robuuste tot hoogwaardige kunstgras soorten. Voor de aanleg van een strak aangelegde tuin is het belangrijk dat kunstgras niet meer te onderscheiden is van echt gras. Het is zeer belangrijk dat de ondergrond voldoende regenwater kan afvoeren. Kunstgras biedt u een ideale oplossing voor in de tuin, dakterras of balkon. Ook voor mensen met hooikoorts en allergieën kan het een ideale oplossing zijn om zo toch van de tuin te kunnen genieten.