sanitair

Het nieuwe jaar is begonnen. Je wilt het nieuwe jaar natuurlijk goed beginnen en hoe je doe je dat anders dan met een nieuw ligbad? Sanitair online Ligbad biedt vele verschillende soorten ligbaden. Van vrijstaande baden tot aan baden met douchezones. Ook bieden ze baden aan in verschillende vormen: van rechthoekige baden tot aan hoekbaden en van zeshoekige baden. En van ronde baden tot aan baden met andere vormen. Deze baden bieden ze aan tegen een scherpe prijs. Ook bieden ze vele A-merken, van Bette tot aan Duravit en van Villeroy & Boch tot aan Hoesch.

Riho-Lisa-bad

Hierboven zie je een whirlpool, wat ook wel een bubbelbad wordt genoemd. Zo’n soort bad is voor mij dan ook het toppunt van ontspanning. Hieronder zie je ook een favoriet bad van mij. Ik ben dan ook erg benieuwd naar jullie mening? Heeft een van jullie toevallig in de afgelopen tijd toevallig nog een bad laten installeren en waar is de keuze toen op gevallen?

bad (1)

Uitgebreid aanbod vind je bij Sanitair Online

Sanitair Online biedt zoals ik hierboven reeds beschreef een uitgebreid aanbod aan van sanitair artikelen. Ze hebben niet alleen een uitgebreid aanbod baden, en in dit geval ligbaden, maar ook douches en wanden zijn hun niet vreemd. Wist je trouwens dat ze verschillende showrooms bezitten, verdeeld over het land? Van oost tot west en van noord tot zuid tref je een showroom aan waar je een van de sanitair artikelen die je op hun website aanschouwd hebt kunt bekijken. Ook de prijs is goed: ze bieden je een scherpe prijs.