Of je er nu een dag van tevoren achter komt dat het de volgende dag moederdag is of je bent een vroege vogel die een maand van tevoren al gaat moederdag shoppen, een cadeau bedenken voor je moeder is altijd lastig. Hoeveel hints ze door het jaar ook gegeven heeft, als moederdag nadert, heeft ze ineens alles wat ze wil hebben. Aan jou de taak om toch een leuk en origineel cadeau te bedenken waar je moeder blij van wordt. Wees gerust, in dit artikel help ik je een handje op weg om tot het perfecte cadeau te komen. Je kunt immers niet met lege handen aankomen (al zal je moeder zeggen dat dat geen probleem is).

Tijd samen doorbrengen

Er is voor je moeder waarschijnlijk geen cadeau groter dan gewoonweg tijd met elkaar doorbrengen. Een goed moederdag cadeau kan hem dus ook al in de kleine dingen zitten. Ga even langs op moederdag voor een knuffel of ga samen een activiteit doen. Woon je thuis? Verras je moeder dan met een ontbijtje. De tafel even mooi aankleden met een tafelkleed en lekkere broodjes en je moeder heeft meteen een goed begin van haar dag. Uiteraard is het wel leuk als je een kleinigheidje meebrengt, denk aan bloemen of chocola.  

Een persoonlijk cadeau

Wil je toch graag met iets meer aankomen dan bloemen of chocola? Denk dan aan een persoonlijk cadeau. Kies bijvoorbeeld voor een foto van jou (en je broers en zussen) of maak een mooi fotoboek. Ook kun je denken aan een mooi sieraad. Tegenwoordig kun je sieraden op de meest bijzondere wijzes graveren. Zo kun je bijvoorbeeld jullie namen of initialen erin zetten, maar ook sterrenbeelden en vingerafdrukken. Hierdoor kan je moeder jou of jullie altijd bij haar dragen.

Een verwenpakket

Natuurlijk wil je niets liever dan je moeder lekker in de watten leggen, dus waarom niet gewoon een heel verwenpakket samenstellen. Koop al haar favoriete verzorgingsproducten en vul dit aan met lekkere maskertjes en een heerlijke geurkaars. Verzamel alle producten in een mooie doos en print eventueel instructies uit voor een ultieme verwendag. Je kunt er ook voor kiezen om de verwendag gezamenlijk te doen, dat vindt je moeder waarschijnlijk helemaal leuk. Samen lekker ontspannen, elkaars nagels lakken en lekker kletsen. Neem hier een paar lekkere hapjes en drankjes bij en jullie hebben een heerlijke dag samen.