Parket renovatie Ede
Een parketvloer is een prachtige en duurzame toevoeging aan uw woning. Na verloop van tijd kan de vloer echter beschadigd raken of simpelweg niet meer aansluiten bij uw huidige interieurstijl. Gelukkig biedt parketvloer renovatie uitkomst. Door de toplaag van uw parketvloer te laten schuren, kunt u de vloer niet alleen herstellen, maar ook een geheel nieuwe uitstraling geven die perfect past bij uw huidige woonstijl.

Waarom een parketvloer renoveren?

Uw parketvloer laten renoveren in Ede is niet alleen noodzakelijk wanneer er sprake is van slijtage of beschadigingen, maar ook wanneer hij niet langer bij uw inrichting past of u erop bent uitgekeken. Een renovatie biedt de kans om uw vloer een andere look te geven. Na het schuren van de toplaag wordt de vloer teruggebracht naar zijn oorspronkelijke staat, vrij van krassen en andere beschadigingen. Hierna kan de vloer opnieuw worden afgewerkt naar uw wensen. Dit is een stuk voordeliger dan een nieuwe vloer kopen.

Verschillende afwerkingsmogelijkheden

  • 1. Beitsen: door uw vloer te beitsen kunt u de kleur veranderen en tegelijkertijd de houtnerf zichtbaar houden. Dit geeft de vloer een nieuwe, frisse uitstraling.
  • 2. Oliën: een geoliede vloer heeft een natuurlijke en warme uitstraling. De olie dringt diep door in het hout en biedt een goede bescherming tegen vocht en vuil.
  • 3. Greywash: met een greywash krijgt uw vloer een trendy, vergrijsde look die perfect past bij een modern interieur.
  • 4. Whitewash: whitewash geeft uw vloer een lichte, rustieke uitstraling en is ideaal voor een Scandinavisch of landelijk interieur.
  • 5. Lakken: een gelakte vloer heeft een glanzende afwerking en biedt uitstekende bescherming tegen slijtage en vocht. Het is een goede keuze voor druk belopen ruimtes.

Parketvloer renoveren in Ede

Woonachtig in Ede en toe aan een vernieuwde parketvloer? Overweeg dan een parketvloer renovatie. Een professioneel bedrijf kan uw vloer zorgvuldig schuren en afwerken naar uw wens, zodat uw parketvloer weer als nieuw oogt en perfect aansluit bij uw interieur. Neem contact op met een specialist in Ede en ontdek de mogelijkheden voor uw parketvloer. Lees ook: Belangrijke tips bij parket kopen.