Gekleurde rozen

Ben jij klaar met de standaard cadeaus op een verjaardag en wil jij graag iets unieks geven aan iemand? Dan zijn blauwe rozen misschien wel perfect voor jou. Deze rozen worden behandeld met een biologische inkt. De stelen van deze rozen worden in de blauwe natuurlijke inkt gedoopt, waardoor de roos de kleur via de stelen opneemt en “doorstuurt” naar de bloemenkop. Deze bloemenkop krijgt dan een prachtige blauwe kleur die jij nog niet eerder hebt gezien. Blauwe rozen symboliseren het onmogelijke en zijn daarom perfect als cadeau voor iemand die niet van standaard cadeaus houdt.

Blauwe rozen zakelijk bestellen

Heb jij de kleur blauw in de huisstijl van jouw bedrijf zitten? Ook dan kun jij blauwe rozen heel goed gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een bosje blauwe rozen voor de medewerker die vijf jaar in dienst is, of als jij gewoon het kantoor wil opfleuren in de kleuren van het bedrijf. Op deze manier maak je de werkplek niet alleen mooier voor jouw medewerkers, maar geeft het ook een betere eerste indruk op (potentiële) klanten die langskomen. Verder kun jij (vaste) klanten natuurlijk ook een bosje blauwe rozen opsturen om dat bedrijf te bedanken voor de goede samenwerking. Hierin kun jij ook de hoop uitspreken op een vruchtbare samenwerking in de toekomst.

De verzorging van blauwe rozen

Blauwe rozen hebben een goede verzorging nodig, om er lang van te kunnen genieten. Dit doe je door eerst de vaas goed schoon te maken, voordat je de rozen erin doet. Voeg vers water toe aan de vaas en doe hier vervolgens ook rozenvoeding in. Zo krijgen de blauwe rozen voldoende voedingsstoffen binnen. Bij deze gekleurde rozen is het belangrijk om te onthouden dat de stelen kunnen afgeven met de blauwe inkt. Vul regelmatig het water bij en ververs het water na een week. Doe hier ook nieuwe rozenvoeding bij voor het optimale resultaat.