Makelaar Nijmegen

Wilt u uw huis verkopen? Kies dan voor een lokale makelaar uit Nijmegen met meer dan 23 jaar ervaring en verstand van de Nijmeegse woningmarkt. Wanneer u uw huis gaat verkopen wilt u dit graag onder de gunstige voorwaarden en voor de best mogelijke prijs. Homan Makelaardij helpt u hierbij. Wij zijn sinds 1998 actief als Makelaar Nijmegen e.o. en helpen u graag van A tot Z bij het verkopen van uw woning. Wordt makelaar beschouwt als een leuk beroep? Makelaar is een heel sociaal beroep. Je moet het dus leuk vinden om met mensen te werken. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij jou en je krijgt energie van het voeren van leuke gesprekken. Naast sociale vaardigheden, zijn er nog een aantal competenties die passen bij een makelaar. Het komt er op neer dat je het echt leuk moet vinden als je hier mee aan de slag wilt gaan. 

Makelaar Nijmegen

Wat moet je als makelaar allemaal kunnen? 

In de makelaardij moet je beschikken over goede sociale vaardigheden. Je moet makkelijk contacten kunnen leggen, potentiële kopers enthousiast kunnen maken voor een huis, goed kunnen luisteren en je kunnen inleven in de wensen van klanten. Uiteraard moet je goed kunnen verkopen, onderhandelen en adviseren. Hoe wordt je een goede makelaar? Daarom wordt door veel makelaars de opleiding als HBO-niveau ervaren. Houd hier dus rekening mee, wanneer je het makelaarsdiploma wilt halen. Ook moeten makelaars periodiek naar cursussen om de kennis op peil te houden en de makelaars registratie te mogen behouden.

Makelaardij voor het verkopen van uw woning

De woningmarkt blijft volop in het nieuws. Prijzen zijn hoog en er is weinig aanbod. Homan Makelaardij is een beëdigt Makelaar Nijmegen die de omgeving kent als zijn broekzak en de markt goed volgt. Met een verkoopmakelaar uit Nijmegen staat u het sterkst.