Een geavanceerd alarmsysteem in je woning of bedrijfspand kan een goede bescherming zijn tegen inbrekers, maar het kan soms ook voor andere dingen dienen zoals brandpreventie of het tegengaan van overstromingen in huis. Er zijn diverse alarmsystemen op de markt, zoals bijvoorbeeld Credex Alarm Systems. Het voordeel hiervan is dat je hiermee jouw eigen beveiligingssysteem voor je huis/bedrijf beheert en je dus niet vastzit aan een maandelijks contract. Je kunt op die manier zelf de controle houden. Met Credex Alarm Systems ben je goed beveiligd. Naast alarmsystemen kun je kiezen voor camerabeveiliging en een toegangscontrole. Je kunt het onderhoud hiervan gemakkelijk zelf doen.

Wat kun je precies met Credex Alarm Systems?

Het standaard Credex alarmsysteem werkt met detectoren die je zelf kunt te plaatsen, hiermee word je gewaarschuwd als inbrekers jouw pand willen binnendringen. Daarnaast kun je kiezen voor geavanceerde camerabeveiliging, dit kan bijvoorbeeld handig zijn om overzicht over een parkeerplaats te houden, of om familieleden die op bezoek komen te herkennen, of ter identificatie van medewerkers van een bedrijf. Het is overigens wel aan te raden om voor een bedrade camerabeveiliging te kiezen als je een Credex Alarm System aanschaft, draadloze oplossingen geven namelijk een minder stabiele beeldkwaliteit. Tot slot biedt Credex Alarm Systems apparatuur voor toegangscontrole, je kunt denken aan de beveiliging van een kluis, of aan personeelsleden van een bedrijf die een toegangscode moeten intoetsen om binnen te komen. 

Hikvision dome camera voor extra beveiliging

De Hikvision dome camera is ook een mooie oplossing voor particulieren of bedrijven. Hiermee houd je indringers buiten de deur en kun je met een gerust hart je huis, kantoor of bedrijfspand verlaten. Je kunt de Hikvision dome camera zowel binnen als buiten monteren, dat kan je eenvoudig zelf doen, je kunt deze namelijk aansluiten met een UTP-kabel. Een Hikvision dome camera is bolvormig. Er zijn ook bulletcamera's met een klepje, maar de Hikvision dome camera ziet er fraaier uit. Het nadeel is wel dat als het regent er druppels op de Hikvision dome camera kunnen komen. Indien je hem beschut ophangt, is de dome camera vaak wel het mooiste om te zien. Er zijn vijf categorieën waar je uit kunt kiezen: AcuSense dome camera's, AcuSense varifocale dome camera's, Acusense exir dome camera's, AcuSense varifocale exir dome camera's en de ColorVu dome camera's.