led1Een goede tip die ik voor jullie heb vandaag is het aanschaffen van een GU10 LED lamp, deze lampen gaan namelijk erg lang mee en zijn heel erg zuinig. Een energie besparende lamp is dan ook zeker een aanrader vind ik aangezien de prijzen die je tegenwoordigmoet betalen aan de energie rekeningen. Het kan op jaarbasis ledeen hele boel geld besparen en op de langere termijn nog meer, de lampen gaan zo lang mee dat het erg lang duurt voordat je een nieuwe moet aanschaffen waardoor je dus ook zonder het probleem zit dat je om de haven klap nieuwe lampen moet kopen omdat de helft het niet doet, wat erg vervelend is.

Mij bevalt het goed

led2 Ik gebruik nu al een tijdje de GU10 LED en het bevalt me zeer goed, ik vind het dan ook echt een aanrader aan iedereen die wat geld wilt besparen op de energie rekening maar niet wilt minderen met de verlichting. Het is natuurlijk erg vervelend wanneer je niet in het donker wilt zitten maar toch wat aan de stroom kosten wilt doen en dan is dit de perfecte oplossing. Ik raad het dan ook vaak mensen aan om over te stappen op LED verlichting wanneer ze hier naar op zoek zijn en vaak wordt ik daar achteraf voor bedankt wanneer ze de rekening binnen krijgen.