Dus jij zoekt naar een hottub. Natuurlijk zijn er verschillende hottubs in alle soorten en maten, maar welke moet ik kopen? Dit ligt aan het bedrag dat jij zou willen uitgeven. Een gemiddelde hottub kan zo tussen de 2000 tot € 4000 kosten. Daarbij zijn er nog niet eens de kosten van elektriciteit eraan verbonden. Een 4000 euro kan erg veel zijn om uit te geven in een keer. Verder zeg ik zelf niet dat ik een financieel adviseur ben, maar toch… niet iedereen heeft zomaar dit bedrag om uit te geven. Nouja als je dit bedrag toch hebt, waarom dan niet een hottub kopen?

Ruimte

Een hottub dan misschien een wens of een droom zijn dat uitkomt. Jammer genoeg zijn er toch dingen waar je op moet letten. Een hottub van Welltub kan veel plaats innemen waardoor je uiteindelijk toch spijt gaat krijgen van de aankoop die je hebt gemaakt. Als je er een koopt kijk dan zo goed mogelijk naar de beschrijving om zeker te weten dat je de juiste maat en aankoop hebt gedaan. Verder kan een hottub schade aanrichten aan andere spullen in de omgeving. Kabels kunnen beschadigd raken wanneer ze in contact komen met water en je hierdoor meer nadelen kunnen geven dan voordelen.

Kosten

Ooit nagedacht over wat een Hottub eigenlijk kost? Je hebt dan waarschijnlijk gekeken naar de waarde van de hottub zelf, maar niet naar de kosten om het te onderhouden. Hottubs worden namelijk niet uit zichzelf opgewarmt. Hiervoor heb je natuurlijk elektriciteit of kolen nodig om ervan te genieten. Geniet jij zelf zonder warmte? Dan raad ik je een hottub aan te schaffen in de zomer, want dan zie toch dat het water zichzelf na een tijdje opwarmt. Wil je een hottub het hele jaar gebruiken? Dan zul je aangezien een gemiddelde elektriciteitsverbruik wat moeten veranderen aan jouw energiecontract.

Een Hottub wordt gauw duur gezien, maar dan is de vraag nog als je er een wilt kopen of je wel rekening houd met jouw eigen ruimte en financiën. Deze zorgen namelijk voor een goed inzicht over jouw uitgaven.