Wij zijn super tevreden over de meubels die wij hebben gekocht bij Voorbrood Meubelen. De meubels worden namelijk aangeboden voor een zeer voordelige prijs en wij hadden een zeer ruime keuze tussen verschillende meubels. 

Zeer veel tevreden voorgaande klanten 

Toen we op het internet op zoek gingen aan een meubelzaak bij ons in de buurt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Voorbrood Meubelen ons absoluut het meeste aan. De website is namelijk super overzichtelijk en bevat erg veel informatie die ons beide erg aansprak. op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf erg voordelige prijzen hanteert voor de  meubels die zij aanbieden. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om op het internet op zoek te gaan naar een aantal reviews. Toen we hier op het internet naar op zoek gingen kregen we erg veel zoekresultaten van erg veel tevreden voorgaande klanten. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de showroom te brengen. 

voorbrood-teamfoto

Zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen door een van de verkopers 

In de showroom werden we erg vriendelijk en erg uitgebreid geholpen door en van de verkopers. Nadat we een aantal meubels met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot een aantal aankopen. De meubels die het bedrijf worden namelijk aangeboden voor een zeer voordelige prijs. Daarom zijn we ook erg tevreden over Voorbrood Meubelen.