MParts logo

Mijn vader werkte vroeger in een fabriek en was erg bekend met het merk Halder. Een onderwerp als dat zou mij nooit aanspreken. Maar sinds kort doe ik steeds meer research op het gebied van machine’s en vind het best een leuk onderwerp. Op internet zag ik dat Mparts een belangrijke vertegenwoordiger is van Halder. MParts is onder andere een vertegenwoordiger van hun. Zij zijn al jarenlang de Nederlandse vertegenwoordiger. Ook levert MParts producten zoals: Normdelen, modulaire opspansystemen en hamers.

Halder

Internationale organistatie

Zij zijn een top bedrijf die origineel is begonnen in Zuid-Duitsland. Met een groot assortiment van 7000 producten en 75 jaar ervaring in de industrie/handel zijn zij zeker betrouwbaar. Het tofste is dat zij heel veel waarde hechten aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Contact

Op hun website las ik dat je een catalogus kan bestellen van hun bedrijf. Hierin staat alles van top tot teen. Het belangrijkste vond ik dat in de catalogus een ruim assortiment heeft aan mechanische componenten. Ook wilde mijn vader een catalogus dus heb ik er 2 besteld. Het bestellen van een catalogus was compleet gratis. Het aanvragen ging via een formulier. Na 5 werkdagen kregen wij de catalogus binnen. Ik vind het een top service van hun omdat zij super veel waarde hechten aan hun klanten. Wat leuk was is dat mijn vader heel veel componenten en machine’s herkende van de tijd dat hij werkte in een fabriek. Ik raad iedereen aan om de catalogus te bestellen, omdat het gewoon zeer interessant is en ook nog eens gratis!halder documentatie