balkonhekken-op-maat

Laatst ben ik ingetrokken in mijn nieuwe appartement. Het is mooi ruim en het heeft zelfs een balkon! Ik kijk er nu al naar uit om daar de zomeravonden in de zon door te brengen. Er is alleen een klein probleem: het hek van het balkon ziet er nogal vervallen uit. Daarom ben ik op zoek naar een nieuw balkon hek. Er zijn veel opties en het is belangrijk om hierin de juiste keuze te maken. Zo’n hek gaat namelijk lang mee, dus wil ik een stijl kiezen die ook lang mee zal gaan. Zo ben ik er niet snel op uitgekeken.

Hulp bij het kiezen van mijn balkonhek

Hoewel ik weet wat ik leuk vind, heb ik niet zoveel verstand van de mode in de balkonhekken. Ook wil ik een beetje rekening houden met hoe de rest van het gebouw eruit ziet. Ik vind het niet erg om een beetje op te vallen, maar ik wil ook weer niet te veel uit de toon vallen. Daarbij heb ik helemaal geen verstand van wat er technisch gezien wel en niet kan: kan het balkonhek van mijn dromen wel op het huidige systeem worden bevestigd? Gelukkig zijn er experts die me kunnen helpen. Zo kan ik een balkonhek laten zetten dat precies bij mij past.

Het balkon van mijn buren

Het flatgebouw waarin ik woon heeft afwisselend uitstekende balkons en Franse balkons. Zo hebben mijn buren een Frans balkon. De hoge openslaande ramen van hun appartement worden afgesloten met een hekje. Dit is erg geschikt voor hun kleine kinderen; die zijn zo een stuk veiliger. Daarnaast ziet het er ook nog eens chique uit. In de winter krijgen ze door hun grote ramen veel licht binnen. In de zomer haal je de buitenwereld naar binnen toe en is het net alsof je buiten zit! Daarbij koelt het de boel binnen ook lekker af en komt er een gezonde dosis frisse lucht binnen.