natuursteentegels

Ga voor een unieke uitstraling met natuursteentegels

Zoek je een unieke vloer voor je woning? Voor een unieke uitstraling voor welke kamer dan ook zijn natuursteentegels dé ideale oplossing. Natuursteentegens zijn in allerlei soorten, maten en bewerkingen te vinden. Alleen al de unieke kleuren, structuren en tekeningen zorgen voor een levendige en bruisende uitstraling. Lees snel verder over natuursteentegels.

Waar op letten bij natuursteentegels?

Als je kiest voor een natuursteentegels, kies je voor een unieke en levendige vloer met een organisch uiterlijk. Omdat natuurtegels uiteraard zijn gemaakt van natuursteen, is elke tegel uniek. Om deze reden dienen ze ook goed onderhouden te worden om ze mooi en schoon te houden. Zorg ervoor dat je altijd de correcte impregnatie gebruikt voor natuursteentegels. Maak je natuursteentegels daarnaast nooit schoon met hele zure of bijtende middelen. Afhankelijk van je steensoort, is lauwwarm water met vetarme zeep vaak al voldoende.

Voor vloer en wand

Het fijne aan natuursteentegels is dat je ze voor zowel je vloeren als wanden kunt gebruiken. Of je ze nu voor je vloer of muur gebruikt, een unieke uitstraling krijg je interieur gegarandeerd! Omdat natuursteentegels dus per soort erg kunnen verschillen, is de ene soort meer geschikt voor je vloer en de ander meer voor je wand. Ben je op zoek naar de juiste tegels voor de ene of de andere toepassing? Vraag dan altijd om advies bij een gerenommeerde expert voor de juiste keuze.

Vele soorten en maten

Het zal je niet meer verbazen dat natuursteentegels in vele soorten en maten komen. Allemaal hebben ze hun eigen unieke uitstraling en unieke eigenschappen. Zo zijn er de volgende soorten natuursteentegels te vinden:

  • Hardsteen tegels
  • Travertin tegels
  • Marmer tegels
  • Leisteen tegels
  • Graniet tegels

Meer informatie over natuursteentegels

Natuursteentegels zijn dus in veel soorten en varianten te krijgen. Zoek je bijvoorbeeld natuursteen tegels voor je woonkamer voor een unieke uitstraling? Zorg er dan voor dat je de juiste soort natuursteen hebt.

Vragen naar aanleiding van dit blog? Stel ze ons gerust via het contactformulier.