windowdeco-4001Wat leuk dat jullie weer de tijd nemen om mijn blog te lezen. Zoals mijn trouwe lezers weten hou ik mij dagelijks bezig met het geven van advies over wonen en verbouwen. Dit is dan ook de reden waarom ik dit blog ben gestart. Alle tips die ik in het dagelijks leven geef, kan ik net zo makkelijk aan jullie geven. Ik vind het erg prettig om jullie op deze manier advies te geven, want via een blog kun je eenvoudig met elkaar sparren of bepaalde onderwerpen. Dus als je na het lezen vragen of iets om aan te merken hebt, geef dan aub een reactie.

raamfolie-bestellen-full-colour-windowdeco-buttonsIk wil het vandaag gaan hebben over het bedrukken van glasfolie, dit wordt ook wel raamfolie genoemd. Ik ben laatst bij een firma uitgekomen die dit op professionele wijze doet. Deze firma heet WindowDeco en hun website is windowdeco.nl. Hier kun je zelf je eigen ontwerp creëren. Iets waar ik in een kort online onderzoek achter kwam zij een van de weinige zijn die deze optie aanbieden. Iets wat mij gelijk op viel en wat mooi kan zijn voor een woning is de full colour raamsticker. Je kunt hier je huisnummer, naam en/of logo op laten bedrukken. Je kunt ook bijvoorbeeld de woorden “home sweet home” bedrukken en voor je woning plakken. De manier waarop je dit kunt doen is eenvoudig.

Het werkt simpel

raamfolie_melkfolie_kinderkamer_full_colour_voorbeeld-220x150Als eerst kies je de maat van de raamsticker. Dit kun je eenvoudig invoeren bij afmetingen. Vervolgens kies je of je plaatjes of objecten wilt toevoegen. Deze kun je vervolgens veranderen in de gewenste kleur. Je kunt deze dan naar eigen smaak bewerken. Wanneer je er tevreden mee bent sla je deze op en voeg je die in je winkelwagen. Een heel eenvoudig concept voor het bedrukken van glasfolie. Ik zelf kan niet wachten om er ook mee aan de slag te gaan. En hoop dat jullie het ook eens een poging geven.