logoGoedemiddag en welkom op mijn woonblog. Zoals jullie weten deel ik wekelijks verhalen met jullie over alles wat met wonen te maken heeft. Een van de redenen waarom ik dit blog begonnen ben ik om mijn ervaringen met jullie te delen. Ook doe ik mijn vrije tijd veel inspiratie op en probeer jullie zo dan ook te voorzien van een goed advies of een behulpzame tip. Zo heb ik vandaag een artikel dat jullie gaat helpen om per maand geld te besparen op jouw energierekening. Nu is dit natuurlijk wel een gouden tip, des te meer ik deze met jullie wil delen. Zijn jullie al bekend met de website 123stroomengas.nl? Hier kun je gratis gas en stroom aanbieders met elkaar vergelijken. Ikzelf was hier eerst ook nog niet van op de hoogte, totdat een vriendin van mij dit zei. Zij heeft ook altijd een neusje voor het vinden van goede sites. Dit was dus de perfecte site die mij kon helpen bij stroom en gas overstappen. En ik had hier zeker wel hulp bij nodig. Je hebt tegenwoordig zoveel verschillende aanbieders van gas en stroom. Het is haast onmogelijk om deze zelf met elkaar te vergelijken. Vooral ook omdat ze allemaal hun eigen acties en aanbiedingen hebben. De vergelijkingssite van 123 Stroom en Gas werkt als volgt.

wiezijnwij

Zo werkt 123 Stroom en Gas

gallery-img8kleinWanneer jullie zelf naar de site gaan zul je als eerst zien dat de site erg gebruiksvriendelijk is. Vervolgens ga je naar het kopje tarieven, hier krijg je een formulier te zien waar je enkele gegevens zoals je postcode moet invoeren. Dit is nodig om te bepalen welke aanbieders er bij jou actief zijn. Vervolgens krijg je een overzicht van alle gas en stroom providers bij jou in de regio. Door te filteren kan je een keuze maken welk pakket het meest geschikt is voor jou. Stroom en gas overstappen is dus heel eenvoudig, iedereen kan het!