20ft container

Wil je een kantoor bouwen dan denk je in de meeste gevallen aan een kantoor van hout, maar wist je dat je een 20ft container heel eenvoudig om kan bouwen tot een volwaardig kantoor? Alles wat je normaal in een kantoor hebt, kun je in een container namelijk ook laten bouwen. Ventilatie, verwarming, luxe ramen met rolluiken en natuurlijk mooie afwerking van zowel het plafond als de vloer. Eventueel zijn de containers ook te leveren met meubilair zodat je ze gelijk in gebruik kunt nemen. 

20ft container

Verbouwen van je winkel

Een verbouwing van een winkel brengt veel regelwerk met zich mee, vaak moet de winkel worden gesloten omdat er geen ruimte meer is om je producten te verkopen. Met een 20ft container ben je van dit probleem af, deze kun je eenvoudig ombouwen tot een winkel zodat je niet te veel omzet mist. Door stellingen te laten plaatsen aan beide zijden van de container, kun je vrij eenvoudig al je artikelen erop plaatsen. Het is zelfs mogelijk door meerdere containers te gebruiken, een grote ruimte te creëren.

Extra werkruimte nodig?

In veel gevallen is het veel fijner werken wanneer er een technische ruimte aanwezig is op de bouwplaats, maar hoe kun je nu snel een mobiele technische ruimte realiseren? Met een 20ft container is dit een fluitje van een cent, gebrvermeertransport.nl bouwt in een handomdraai een container om tot een mobiele technische ruimte die je van bouwplaats naar bouwplaats mee kunt nemen. Zo heb je altijd je eigen ruimte bij je die je altijd en overal kunt gebruiken.