PVC kliklaminaat vloeren

Net zoals bij tegelvloeren en klassieke vloeren van hout, zijn er ook op het gebied van pvc vloeren verschillende trends. Gaat je hart sneller kloppen van een interieur volgens de laatste trends? Overweeg dan ook zeker om de vloer bij jou in huis een keer goed onder handen te nemen. In dit artikel lees je wat de twee meest populaire trends van dit moment zijn.

Een stoere look in huis met een pvc vloer in een betonlook

Je denkt er misschien niet zo snel over na, maar ook een pvc vloer is tegenwoordig in een stoere betonlook te verkrijgen. Hierdoor zorg je voor een industrieel vleugje bij jou in huis. Ideaal om te combineren met meubilair waar hout en staal in is verwerkt. De neutrale grijze kleur van de vloer zorgt er ook nog eens voor dat vrijwel alle kleuren stof voor het meubilair in huis kunnen worden gebruikt.

PVC kliklaminaat vloeren

Een klassieke pvc vloer in een houtlook is nog steeds enorm in trek

Een klassieke pvc vloer in een houtlook is nog steeds enorm in trek. Dit zorgt namelijk voor een erg rustige basis en een vloer in houtlook past ook nog eens perfect bij iedere woonstijl. Of je nu gaat voor een langwerpige plank, een vloer in een Hongaarse punt of een visgraat vloer, met houtlook behoort het allemaal tot de mogelijkheden.

Pvc kliklaminaat vloeren zijn altijd erg gemakkelijk te leggen

Het beste van allemaal? Als je ervoor kiest om een pvc vloer voor jouw interieur te kopen, dan merk je maar al te snel dat het leggen van de vloer een fluitje van een cent is. Kies jij daarom binnenkort ook een keer voor leuke pvc kliklaminaat vloeren?