jacuzzi overkapping

Als jij een jacuzzi in je tuin hebt staan, wil je hier zo vaak mogelijk gebruik van maken. Helaas is het in Nederland vaak genoeg slecht weer. het is natuurlijk niet fijn om in de regen in je buitenbad te zitten. Daarom kun je er voor kiezen om een jacuzzi overkapping te laten plaatsen. Deze overkapping komt dan in je tuin te staan, en bedekt je buitenbad. Door dit dak te plaatsen kun je ineens ook met slecht weer lekker in je bubbelbad zitten. Je wordt dan dus niet met je haren nat van de regen. Hierdoor kun je ook met vrienden tijdens slecht weer genieten van je bubbelbad. Als jij een groot bubbelbad hebt wil je er ook voor zorgen dat het dak hiervoor groot genoeg is. Je wilt namelijk niet de helft van je bubbelbad nog steeds buiten de overkapping hebben staan. Als dit wel het geval is zal de helft van je bubbelbad toch nat kunnen worden door de regen. 

jacuzzi overkapping

De juiste afmetingen

Het is belangrijk dat de overkapping van je bubbelbad goed aansluit op de omgeving. Een jacuzzi overkapping wordt daarom op maat gemaakt. Hiervoor komt er eerste iemand de oppervlakte van je tuin opmeten. Aan de hand van deze gegevens wordt er dan een overkapping op maat in je tuin geplaatst. Hierbij wordt er gekeken naar de oppervlakte van je bubbelbad, maar ook de oppervlakte van de rest van de tuin. De overkapping wordt dan op deze twee afmetingen afgemeten. 

Creëer een schaduwplek

In de zon van je bubbelbad genieten is natuurlijk heel erg lekker. Toch wil je niet altijd in de zon bubbelen. Dan is het plaatsen van een jacuzzi overkapping ideaal voor jou. Met deze overkapping kun je namelijk er ook voor kiezen om in de schaduw te zitten. De lamellen van dit dak kunnen namelijk dichtgeklapt worden.