installatiebedrijf

installatiebedrijfInstallatiebedrijf Leiden heeft mij pas geleden erg goed geholpen. Wij hebben pas geleden namelijk een nieuwe CV ketel gekocht. Wij bestelden de ketel keurig online en het was alleen nog even wachten tot dat onze aankoop binnen zou komen.

Installatiebedrijf LeidenWij kochten een CV ketel van een top merk. Hierdoor wisten we tenminste zeker dat we geen rommel in huis zouden halen. Onze vorige ketel was namelijk een goedkope ketel van een merk dat we niet kennen. Hier hebben we van geleerd want binnen twee jaar was hij al kapot. Daarom hebben we ervoor gekozen om dit keer een product van kwaliteit te kopen. Toen de ketel binnenkwam waren we alleen een ding vergeten, de oude moest vervangen worden en de nieuwe moest geplaatst worden. We hadden geen idee hoe we dit moesten doen maar gelukkig was Installatiebedrijf Leiden er voor ons. Zij hebben ons al vaker geholpen en we belden ze dan ook al snel op voor een afspraak.

Erg fijn die hulp!leiden

Ze konden gelukkig al snel langskomen en hierdoor zouden wij niet te lang zonder verwarming en warm water zitten. Dit laat zien dat dit bedrijf goede service aanbiedt en daar verdienen ze ook zeker een compliment voor. Het verwijderen van de oude en het plaatsen van de nieuwe ketel ging er soepel. Alles is nu geregeld en eens in de zoveel tijd komen ze onze CV ketel even controleren en als het moet repareren. Dit zorgt voor veel zekerheid en daar zijn we erg blij mee.