prefan.nl

zomers stijgen de temperaturen in Nederland. Het wordt er benauwd en iedereen is eigenlijk op zoek naar koeling. Doordat het erg warm is het bijna nergens meer koel terwijl, waardoor airco’s de deur uit vliegen. Iedereen wilt graag een airco in huis, zodat slapen een stuk makkelijker wordt in de zomer. Maar waarom zou je investeren in de airco als je hem alleen zomers gebruikt? Zomers zijn mensen erg blij met een airco. Daarnaast kan het het hele huis verkoelen, zodat je de keuze kunt maken om in de warmte te zitten of niet. Wil jij een airco aanschaffen? Neem dan eens een kijkje bij Prefan.nl.

prefan.nl

Full service airco pakket, zeker een aanrader als je snel in een koele ruimte wilt verblijven

Ben jij er van overtuigd dat een airco een goede investering is? Dan kun je over naar het kopen van een airco. Heb jij een grote woning of unit en ben je daarom op zoek naar meerdere airco’s? Dan zit je bij Prefan op het juiste adres. Je kunt namelijk een duo airco kopen. Dit zijn meerdere airco’s die met één afstandsbediening gestuurd kunnen worden. Zo creëer je de juiste temperatuur in de gehele woning. Bij Prefan kun je kiezen uit verschillende soorten service. Zo is de full service er één van die ook echt wordt aangeraden! Bij de full service pakket, wordt alles gedaan. Zo kun je binnen een dag genieten van een heerlijke koele woonkamer! 

Doe het zelf pakket, bespaar je geld!

Je kunt ook kiezen voor een doe het zelf pakket. Bij dit pakket wordt de airco binnen 5 dagen geleverd met een instructie om zelf de airco te monteren. Zorg er wel voor dat je goed bent in klussen, want het plaatsen van een airco is zwaar en moeilijk. Bij het pakket zitten duidelijke instructies, zodat je de airco volledig zelf kunt plaatsen zonder dat er iets mis gaat.