gietvloer

Een gietvloer ziet er mooi strak uit in je huis. Een gietvloer is niet de meest goedkope vloer. Wil je wel graag een gietvloer, maar wil je geld besparen? Dan kan je een gietvloer ook zelf leggen. Je hebt verschillende soorten gietvloeren en niet eerdere gietvloer is even makkelijk zelf te leggen. De Epoxy gietvloer is een variant die je wel makkelijk zelf kan leggen. Op sommige sites krijg je een duidelijke handleiding bij je vloer. Als je nog geen ervaring hebt met gietvloeren leggen, kan je het beste je gietvloer kopen op een van die sites. 

gietvloer

Vraag een offerte aan als je een twijfelkont bent 

Je kan je eigen gietvloer leggen als je geld wilt besparen. Een nadeel van hem zelf leggen kan zijn dat het minder mooi wordt. Een ervaren klusjesman heeft het al veel vaker gedaan. Hij of zij zou dus niet snel een fout maken. Als jij nog nooit een gietvloer hebt gelegd kan het wel voorkomen dat je fouten maakt. Van fouten kan je leren, maar misschien zie je je fouten wel terug op je vloer. Als je blijft twijfelen of je hem zelf wilt leggen, kan je een offerte aanvragen. Zou kan je kijken hoeveel je kan besparen en of dat geld het risico waard is. 

De verschillende kleuren van een gietvloer

Een gietvloer komt voor in verschillende kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn grijstinten en zandkleurige tinten. Grijstinten geven een wat donkerdere look en zandkleurige tinten een wat zachtere look. De keuze bij een gietvloer is wel redelijk beperkt. De meeste gietvloeren komen voor in grijs, groen en zandkleurige tinten. Het zijn alle drie wel prachtige kleuren. Je kan hoogstwaarschijnlijk dus wel een gietvloer vinden die jij mooi vindt. Wil je graag een aparte kleur vloer? Dan is een gietvloer misschien niet de beste keuze voor jou. Hou je wel van neutrale tinten? Dan is een gietvloer een mooi optie.