Eindelijk was het zover. We hebben de juiste stuk grond gevonden om onze droom villa op te bouwen. Naar deze droomplek waren we al enorm lang naar opzoek en nu was het dan eindelijk zover. Wel moeten we voor de bouw van onze woning nog enorm veel regelen. Naast dat er plannen moeten worden gemaakt moeten we ook de juiste bedrijven vinden die ons hierin kunnen helpen. Op alle gebieden moet er namelijk wat gebeuren. Zo zijn we opzoek naar een architect en ook naar een bedrijf die onze tuin volledig kan verzorgen en inrichten. Ook voor in de woning hebben we het een of andere nodig waar we ook bedrijven in zoeken die ons kunnen helpen. denk hierbij aan de keuken, het interieur maar ook schildersbedrijven of bedrijven voor het behangen van de woning. 

Onze zoektocht naar de juiste architect

Omdat wij graag een moderne villa wouden laten bouwen gingen we opzoek naar de juiste architect die ons hierin kon helpen. Hiervoor gingen we dus opzoek naar een architectenbureau in Enschede. Uiteindelijk kwamen we uit bij 01Architecten in Enschede. Zij hebben enorm veel ervaring bij het bouwen van moderne villa’s en waren daarom ook de geschikte architect voor bij onze woning. 01Architect biedt ervaring, kwaliteit en onafhankelijk advies. Een logische keuze als u droomt van een prachtige villa. Naast de moderne villa die wij willen bouwen heeft 01Architecten nog meer ervaring in andere stijlen. Stijlen zoals de jaren 30 villa, Landelijke villa en de stadsvilla zijn andere bekende stijlen van 01Architecten en ook hier hebben ze enorm veel ervaring in.

Het schilderen van onze woning

Uiteindelijk was onze woning gebouwd en werd het tijd voor het regelen voor alles in de woning. Onze woning moest natuurlijk ook helemaal geschilderd en behangen worden. Hiervoor gingen we opzoek naar het juiste bedrijf dat ons hierin kon helpen. Uiteindelijk kwamen we uit bij schildersbedrijf Rijssen. Zij konden ons erg goed helpen in het totale plaatje. Zo konden ze namelijk ook behangen met glasvliesbehang en hier waren we dan ook specifiek naar opzoek. Uiteindelijk hebben ze alles erg snel en vakkundig weten te schilderen en/of behangen in onze nieuwe woning.