Black Friday meubels

Het is weer bijna zover! Black Friday 2022 staat alweer bijna voor de deur en veel webshops en winkels zijn de benodigde voorbereidingen al aan het treffen. Het huidige productaanbod wordt al klaargestoomd voor deze te gekke salesweek. Ben jij al aan het sparen?

Maak jouw wishlist alvast klaar

Zet maandelijks maar alvast wat spaarcenten opzij, want gegarandeerd dat jij in november een hele hoop aantrekkelijke aanbiedingen voorbij ziet komen. De gigantisch populaire feestdag die is overgewaaid uit Amerika, wordt ook in Nederland steeds populairder. Black Friday wordt niet alleen op de dag zelf gevierd, maar een week van te voren worden de aanbiedingen al uit de kast getrokken. Van audio, kleding en cosmetica, tot Black Friday meubels.

Black Friday meubels

Meubels en woonaccessoires

Ben je aan het verbouwen of heb je binnenkort een verhuizing op de planning staan? Dan is Black Friday dé tijd om jouw dure meubels voor een leuk prijsje in te slaan. Ideaal als je rond die tijd de sleutel krijgt van jouw nieuwe huis of appartement. Ook voor servies, woonaccessoires en huishoudelijke artikelen kun je terecht bij diverse webshops en winkels voor mooie aanbiedingen. 

Black week en Cyber Monday

Black Week is het nieuwe Black Friday. Vroeger bestond Black Friday slechts uit één enkele dag, maar nu wordt dit door de meeste webshops en winkels verlengd tot een hele week. Meestal tot Cyber Monday, dat de maandag na Black Friday begint. Black Week 2022 start dit jaar op vrijdag 18 november en loopt door tot 28 november, de dag van Cyber Monday.