terrasoverkapping

Wil je ook in de zomer buiten kunnen zitten wanneer het weer wat minder wordt? Met een terrasoverkapping geniet je ook als het weer wat minder is, droog zitten als het regent en genieten van de de frisse lucht en je tuin. Zomer en winter kun je gebruik maken van de overkapping, kies een model die past bij je woning om buiten naar binnen te halen. Met een sfeervolle inrichting in de extra ruimte maak je er zo een extra kamer bij om van te genieten.

terrasoverkapping

Verschillende opties

Gelukkig zijn er verschillende modellen, zodat je de terrasoverkapping naar eigen wensen kunt samenstellen. Of het nu een eenvoudig of zeer luxe model is, elke overkapping is uit te breiden met verschillende opties om nog meer plezier ervan te hebben. Wist je dat het zelfs mogelijk is om een tuinkamer van de overkapping te maken? Door het gebruik van panelen van glas die kunnen schuiven, maak je in een handomdraai een extra kamer waar je altijd gebruik van kan maken.

Geniet ieder seizoen 

Je hoeft niet alleen in de zomer te genieten van de tuin, stel je eens voor dat je ook in andere jaargetijden lekker buiten kunt zitten. Voel het eerste zonnetje wat er komt in het voorjaar, of wanneer de tuin weer in bloei komt. Maar ook in het najaar is het genieten als de bladeren van de bomen vallen, met een terrasoverkapping ben je niet meer gebonden aan mooi weer om buiten te zitten. Zelfs hartje winter kun je met wat opties nog steeds genieten van de prachtige natuur van je eigen tuin.