klassieke meubels 1

De laatste tijd heb ik veel woonwinkels bezocht en ben ik helemaal verliefd geworden op oorfauteuils. Niet alleen zien ze er prachtig uit, ze zitten ook nog eens heerlijk. Het voelt echt alsof je een warme knuffel krijgt! Ik heb best een kleine woning, dus voor mij zit er helaas geen hoekbank in. Daarom is het handig dat ik met oorfauteuils in de huiskamer wat extra zitruimte kan creëren. Het is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens super tof uit. Voor relatief weinig geld kun je met deze meubelstukken al een luxueuze sfeer realiseren in je woning. Ik ben er weg van!

Talloze soorten

Als het aankomt op oorfauteuils, is er werkelijk voor ieder wat wils. Het maakt niet uit of je van modern, klassiek of landelijk houdt, er zijn ontelbare soorten oorfauteuils die op verschillende manieren je interieur kunnen verrijken. Zelf ben ik een enorme fan van bruin leer. Ik vind het heerlijk ruiken en in combinatie met knopen op de rugleuning doet het me denken aan het huis van mijn overleden oma. Die had altijd een goede smaak, maar je zag ook echt het karakter van de tijd in haar meubels terug. Ik heb haar lievelingsstoel mogen overnemen. Die staat nu tussen mijn raam en de televisie in, dus ik maak er aardig veel gebruik van. Ik heb deze gecombineerd met een mason chair met koeienprint. Super gaaf!

Groeiende verzameling

Ik heb een garage bij mijn woning die ik gebruik voor de opslag van spullen waar ik geen ruimte voor heb. Hier staan twee prachtige oorfauteuils die ik ooit een mooi plekje hoop te geven. Aangezien dit meubelstuk écht mijn hart heeft gestolen, heb ik besloten om mijn eigen verzameling te beginnen. Mocht je dus nog een oorfauteuil hebben waar je vanaf wilt, dan kun je bij mij terecht! Uiteraard staat hier een leuke vergoeding tegenover.